Car wrap

 

 

U kunt een auto wrappen met bewegende strepen, bewegende beelden, belettering, of een grafiet lager. Met al deze verschillende opties beschikbaar bent u in wezen in staat om een auto aan te passen zoals u dat wilt. U wilt een bewegend billboard creëren of het nu voor een lokaal of nationaal bekend bedrijf is. Dit wordt bereikt met de installatie van vinyl autografiek.

Vinyl autobelettering bevat de standaard bedrijfsbelettering die is ontworpen om een auto met elkaar te verbinden en inhoud te geven. Het vinyl bespaart geld omdat ze bestand zijn tegen weersinvloeden en tot vijf jaar of meer kunnen meegaan. Terwijl een magnetisch teken, of auto of vrachtwagen, is gedegradeerd tot vinyl wraps alleen. Ze houden geen stand als auto’s weer op de weg worden gezet en moeten regelmatig worden overgespoten en vervangen.

Sloop vinyl auto graphics zijn niets nieuws. Tijdens de jaren ’80, toen de oliecrisis toesloeg, was er een landelijk tekort aan productiekunstwerk. grenzeloze vraag naar sign vinyls toen, en nog steeds bestaat de vraag vandaag. Zoveel mensen als er luxe rijdende, Amerikaanse auto’s zijn, zo zijn er ook op de borden van mensen die reclame willen maken voor hun bedrijf. Integendeel, we zijn allemaal geïnteresseerd in het product dat we kopen. Maar sommige dingen veranderen nooit. Car wraps, vrachtwagen graphics, en belettering op een auto, ze zijn er al jaren. En dat komt omdat mensen gewoon gefascineerd zijn door deze ontwerpen. Dus, als je aan het rijden bent en je ziet een aantrekkelijke advertentie, dan zit er waarschijnlijk een car wrap achter. Of, misschien bent u niet zo geneigd om het op te merken. Wie weet waarom u niet op de hoogte bent van het bestaan ervan?

Wat het ook is dat je onbekend maakt met een car wrap, het is je eigen schuld. Je ziet een reclame voor zichzelf waar je ook kijkt. Uw auto is gewrapt voor reclame of voor de verkoop van een product en het kan u gewoon niet schelen. Het kan je eigen schuld zijn, maar het is zeker een ongeluk als je aan de goede kant van de wet staat. Steun de advertentie door een product te kopen of door klant te worden in de winkel. Wat je ook doet, hou je auto in de gaten als je rijdt.

Autobelettering is zo innemend, zo populair dat er in 2002 meer dan 200 miljoen vinylstickers zijn verkocht. Meer dan 70 miljoen vinyl letters werden geproduceerd om verschillende zaken aan te pakken. Elk exemplaar is uniek en sommige hebben vijf of meer verschillende kleuren. Ze zeggen dat het beletteringsproces neoniseert omdat elke kleur duidelijk opvalt.

Een belangrijke reden waarom vinyl belettering zo populair is, is dat het kan worden verwijderd van elk plat oppervlak, zoals een muur, en steeds opnieuw kan worden aangebracht. Dit in tegenstelling tot een magnetische of zelfs een vinyl sticker. Magnetische en vinyl stickers kunnen niet worden verplaatst. De installatiefaciliteit heeft zich nu op het gebied van digitaal printen begeven, en met veel succes, ook. Een deskundige heeft de capaciteit om te communiceren met u ter plaatse, meestal via e-mail of via de telefoon, om u te helpen met uw vinyl auto graphics en belettering eisen. Moving forward in de toekomst, zal de auto graphics en belettering blijven toenemen in populariteit.