Carwrapping Den Haag

 

“Nieuwe Gevoeligheid” is de nieuwe schandvlek in heel Europa. Dat is de EU voedselwagen, schaap en Kyle. Het is gevoeligheid op zijn best, met andere woorden een auto die niet alleen veilig is, maar ook, lekker in je vel zit. Dit is de sleutel tot het winnen van niet alleen de race, maar ook de oorlog. Nederland beleeft een oorlog van zenuwen achter de rijen met schapenvacht beklede auto’s.

Een van de meest populaire vormen van auto wrapping is de zogenaamde body wrap. Dit nieuwe type carwrapping wordt op een zeer moderne manier uitgevoerd met behulp van de allernieuwste, stofvrije auto afwerkingstechnieken. Het resultaat is een heldere gladde afwerking zonder enige markeringen. De beste soort afwerking is waarschijnlijk degene die eruit ziet alsof hij uit de toekomst komt. Die toekomstgerichte afwerking zal ook uw beste reputatie worden. Met die futuristisch ogende afwerking zult u de eerste indruk van kopers kunnen wekken.

Een van de meest bekende fabrikanten van car wrapping in de uiterste hoeken van de wereld is Anker. Zijn auto’s worden gewrapt in een configuratie van 1 vierkante meter tot 5 vierkante meter. Anker produceert nauwkeurig gegoten betonnen eenheden die vervolgens worden bedekt met autovinyl. De units zijn volledig geseald en worden zorgvuldig met elkaar vermengd. Het resultaat is een witte statische auto die beweegt als de onbegaanbare tank.

Naast de moderne technologie van het veersysteem, waarbij zelfs het aardoppervlak kan worden gemechaniseerd, is Nederland een land dat niets anders kent dan schitterende echte wegen. De auto’s van Ankers zijn niet bestand tegen de merkwaardig stille rit, die gekenmerkt wordt door de afwezigheid van enig geluid, afgezien van de sfeer in het interieur en het onberispelijke met leder omwikkelde stuurwiel.

Naast de Ankers, die met hun auto’s doordringen tot een nichemarkt van luxewagens die uit andere landen worden aangevoerd en toch hun kostprijs proberen te rechtvaardigen, is er Vellinga, waarvan het gamma auto’s voor de verafgelegen bevolking van Nederland, België, Frankrijk en Engeland over de hele wereld wordt erkend. De auto’s van Vellinga getuigen van een traditie die kwaliteit en traditioneel vakmanschap hoog in het vaandel heeft staan. Het Vellinga uithangbordgamma spreekt van elegantie en kwaliteit binnen dezelfde handgemaakte principes, hetzelfde beroep van bekwaam vakmanschap.

Zowel de handscan Congla, de artistieke Escher, als de elegante Reitses werken harmonieus samen met de voorkeuren van de klanten, en markeren hun weg als kunstauto’s die toch betaalbaar zijn. Dit is een concept met grote sleutelwoorden, want de Nederlands-Belgische snelweg Opelange, die nu Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië met elkaar verbindt, bestaat bijna volledig uit Prusineske betonnen muren, terwijl eronder de Volkswagen Kever met twee torens stroomt, die als een reusachtige Ford op de weg slaat. De omgeving van de snelweg is verwennerij voor de rijken, met een landschap van eindeloze lentebloemen in de zomer en idioten die klauteren om een glimp van de natuur op te vangen als de Volkswagen-rijders binnenstromen voor de nacht.

Er is echter geen typisch beeld van mensen in een exotische omgeving, wanneer exotisch – wat het weer betreft – zeker is, want het is eerder een bezoek aan een exotisch land ( Shangai, Bazar, de specialiteit van de chef-kok, de plaats waar het leven zich op zijn best afspeelt en waar beroemdheden naar hartelust eten) op een manier die u aan uw corporate executives kunt beschrijven, als u hen de gevaarlijkste plaatsen ter wereld zou willen tonen, of plaatsen waar de dingen niet gebeuren op een manier die u in uw handen krijgt of waar u omheen kunt.

Entertainment is ook een manier om U, Uw familie en vrienden uit het vliegtuig of de hotelbar te vervoeren, waar vriendelijk entertainment wacht. In een notendop, een exotische auto huren kan worden beschouwd als gewoon een excuus om uit de luchthaven of de Club, en eens in de zoveel tijd doen iets wat je alleen maar hebt gedroomd over. Een Mercedes is het voor de hand liggende voorbeeld, maar een veelheid van voertuigen zal de truc doen. Een disc jockey dropt een beat klaar voor u om uw auto los te maken voor uw vlucht of lunch date. Mijn vriend had een vriend die toevallig een Ferrari bezat en de gehuurde had de kans om dat specifieke model een paar keer mee uit te nemen. Wat is een betere manier om de wereld te zien?

Elk stuk exotische auto dat u wilt hebben kan nu binnen uw bereik zijn als u een exotische auto huurt via een bekend exotisch autoverhuurbedrijf. Onder de verschillende soorten auto’s beschikbaar zijn de standaard Ferraris en Lamborghini’s, Zonda’s, Porsches, andches, samen met een groot aantal bekende merken, waaronder Vipers voor Porsche, stoere Porschebridges, Ford GT’s, Britse GT’s, Ferraris, Cobra’s, Jeeps, Sprinters, en Amerikaanse muscle cars, de lijst gaat maar door en door. Duitse sedans met hoge pk’s, snelle auto’s zoals de Porsche 911.

 

lees meer:

Steenslag folie

Auto laten polijsten