Touringcar huren

 

Er is een groot aanbod in zowel kleine als grote touringcars. Sommige van de touringcars zijn alleen voor persoonlijk gebruik, maar meestal worden de grote touringcars verhuurd voor bedrijven, kantoren, hotels, militaire en schooldoeleinden.

De grote touringcars bieden plaats aan ongeveer acht personen, terwijl de kleinere touringcars plaats bieden aan maximaal vier personen. GPS-systeem in de bus, geluidssystemen, TV/DVD-spelers, uw of de ouders keuze van locaties zijn ook aan boord. Coach Shuttle service, zo u wilt, kan u naar uw huis of uw bestemming brengen. De bussen hebben airconditioning en verwarming, lispers, nooduitgangen en 14-inch banden. De touringcars van de brandweerkorpsen hebben 24 bit telefoons, twee e-mailadressen, valgordels, vier uitstapdeuren, lichtkoepels, twee vizieren, kompas, oppervlakteverlichting, zijmarkeringslichten, enz. De airbags in de grote touringcars worden niet beïnvloed door de zwaartekracht; zij worden alleen geactiveerd bij een botsing.

Het GPS systeem voldoet aan de U.S. Federal Motor Vehicle Safety Standard. De touringcars hebben ook een 30 minuten anti-botsing functie. Het klaslokaal en de eetzaal in de grote touringcars zijn voorzien van klimaatregeling. De skiruimte in de grote rijtuigen is voorzien van een snackbar en een koelkast. De buitenkant van de grote touringcars zijn dubbeldeurs, en de privacy was zeer goed.

De bussen die werden gehuurd:

De opgeknapte koetsen:

De bussen werden geleased of gehuurd.

De opgeknapte rijtuigen waren kale feestrijtuigen.

De opgeknapte bussen werden gebruikt voor parades.

Sommige werden gebruikt voor Delta Airlines.

De opknapbeurt is begonnen door een Duits bedrijf.

Deze worden besproken in het boek.

De oranje tinten werden gebruikt door Air taxi’s.

De “United Colors” was het logo voor de vaantjes divisie.

De herinstallatie werd gestart door een taxichauffeur in Denver.

De buitenkant ziet eruit als een passagiersvliegtuig, maar het is een bus.

Het is gebouwd in Duitsland.

De grote wereldleider in de koetsenbouw was Thomas Daimler.

Ze hadden de hoogste kwaliteit coachbouw in de wereld.