Rijschool Delft

Je kunt ook gratis online rij theorie vinden die veel mensen verkiezen voor het CBR theorie examen. Het theorieboek is gericht op beginnende bestuurders van alle leeftijden.

Om te beginnen moet je je theorie test aanvragen via de officiële website, dit is een van de meest handige manieren om te beginnen. Je kunt dan beginnen met het leren over de wegcode en je test aanvragen terwijl je de wegcode leest en absorbeert. Dit is geschikt voor die absolute leerlingen die liever eerder dan later willen beginnen met rijden, omdat ze kunnen beginnen terwijl ze leren en hun weg omhoog kunnen werken naar het afleggen van het officiële rij-theorie-examen. Het theorie-examen voor de Honda Accord wordt in 2 delen afgenomen, je kunt de eerste keer slagen of de eerste keer zakken.

Als je geslaagd bent, ben je officieel een gekwalificeerde bestuurder en kan je het examen op elk moment afleggen zolang je in het bezit bent van een geldig rijbewijs. Theorie-examens voor Honda Accord kunnen worden geboekt via de officiële website of per telefoon.

De eerste 10 vragen die u gesteld zullen worden, hoeft u niet 100% of zelfs maar in de buurt van 100% te beantwoorden. Toch zult u, als u uw best doet, ten minste 1-2 van de vragen kunnen onthouden, afhankelijk van hoe snel u kunt onthouden. In mijn ervaring zou ik sprekers voor de test aanbevelen, zelfs als u een zwak hebt voor feiten enices.

Dus hier is een korte lijst van de vragen en antwoorden. Deel 1.A1- Heeft u uw voorlopige registratie?

A1- Ik ben de slaperige examinator voor dit deel van je test, als je deze vraag niet kan beantwoorden, doe dan geen moeite om de test te starten.