Garage MijdrechtEnkele honderden kilometers kunnen een groot verschil maken in hoe uw auto zich gedraagt en gedraagt, vooral in de meest barre weersomstandigheden. Als er iets misgaat en het valt niet onder de garantie, dan bent u de dupe. U zult niet alleen uit eigen zak moeten betalen, u zult ook moeten wachten tot de garantietermijn is verstreken. Door regelmatig onderhoud aan uw auto te plegen, is er geen kans op gedoe. Onze vriendelijke en hooggekwalificeerde garagemedewerkers zorgen er altijd voor dat uw auto goed onderhouden wordt en de garantie geldig is.

Als u lange ritten met uw auto moet maken, zorgt onze zeer ervaren chauffeur ervoor dat uw auto wordt afgetankt en dat de juiste druk wordt gehandhaafd.

Betaalbaar en handig afhalen

U hoeft niet de hele dag te besteden alleen maar om uw auto op te halen. Onze garage diensten zijn handig, en onze hoog opgeleide en ervaren chauffeurs zullen ervoor zorgen dat u naar uw bestemming in een gezonde staat.opgeleide en verzekerde gekwalificeerde monteurs en service engineers. Al onze diensten zijn zeer betaalbaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het betalen van extra voor hen.

Opgeleide en gekwalificeerde technici

Vriendelijk, attent en professioneel personeel zorgt ervoor dat al uw autoproblemen worden afgehandeld. Niet alleen lossen zij al uw problemen op, zij geven u ook gemoedsrust. Bespaar tijd, ze zullen u niet verlaten, zelfs niet totdat u uw bestemming heeft bereikt. Ze zweven door de lucht en houden uw auto in goede conditie.

Verwijzingen

Als uw benzine op is, zal de vriendelijke taxichauffeur uw auto voltanken en uw benzine controleren.

Dringende wegenwacht

Als u uw eigen bestelwagen of auto hebt, zullen onze zeer ervaren chauffeurs en technici het dichtstbijzijnde tankstation op de weg vinden en de professionals bellen. Zij hebben een contract met lokale bedrijven om herinneringen te sturen die u vertellen wanneer de volgende onderhoudsbeurt is.

Sleepdienst

Wilt u uw auto thuisbrengen, maar merkt u dat uw auto doodmoe is? Onze goed opgeleide en gekwalificeerde technici en medewerkers zijn binnen enkele uren bij u ter plaatse.

Controleren en herstellen

Wekelijks controleren en repareren onze opgeleide en gekwalificeerde technici alles wat kapot is. Vervolgens geven wij deze auto’s het noodzakelijke onderhoud en de reparatie die zij nodig hebben. Wij hebben een cultuur van niet alleen diensten aanbieden, maar ook klanten aanmoedigen om ons aan anderen aan te bevelen.

Wij luisteren en waarderen uw feedback. Klanten die tevreden waren, wilden alleen hun ervaring delen en degenen die niet tevreden waren, vonden dat wij niet de mogelijkheid hadden om hun auto terug te brengen voor onderhoud of reparatie wanneer zij niet tevreden waren over onze diensten.

Facturering en financiën

Facturering en financiering bieden u een handigere manier om te betalen voor de diensten die u hebt ontvangen. Ze omvatten ook onderhoud en sommige geven u de mogelijkheid om uw auto te laten repareren voordat u een betaling doet.

Dit zijn slechts enkele van de diensten die Frame Logic aanbiedt. Met ons bent u goed geïnformeerd om slimmere beslissingen te nemen en uw auto regelmatiger te laten onderhouden. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten. Wij hebben experts in dienst en kunnen u bijstaan met onze kennis van alles wat met auto’s te maken heeft. Neem contact met ons op en vraag om een afspraak.

Lees meer:

Saab specialist