Autoschade Middelburg

 

Ons personeel volgt een specifieke opleiding in het strippen van gerepareerde carrosserieën in Middelburg. Onze opgeleide monteurs gebruiken ook origineel materiaal. Dit is bij ons een standaard werkwijze. Ook hebben wij een grote kennis van alle verschillende soorten schade. Wij kunnen het verschil zien tussen een baksteenwonder en een paneelbreker. We maken zelfs gebruik van een spectrum aan lakbewerkingstechnieken om ervoor te zorgen dat we de best mogelijke resultaten op de meest efficiënte manier krijgen.

Bij de meeste herstelwerkzaamheden is de snelste manier om oude verf te verwijderen het opnieuw aanbrengen. De beste resultaten worden bereikt door gaten te boren in de beschadigde zone. In sommige uitzonderlijke gevallen kan echter de panel buster worden gebruikt. Wat u ook kiest om te doen is aan u, maar wij zijn van mening dat hoe meer verf hoe beter. Vergeet niet, dat u zoveel mogelijk van de originele verf wilt laten zitten.

In de meeste gevallen zullen we geen snede of las nemen. Soms kan een las noodzakelijk zijn. De manier waarop we dit doen is met een handbediende weef en niet met een zaag of breekijzer. Een breekijzer kan schade veroorzaken aan de omringende verf en ook schade aan de omringende structuur. Met behulp van een tang kan met beide materialen worden geëxperimenteerd om de perfecte pasvorm te creëren. Hoewel een tang de vingers strakker zal maken, zit het weefmateriaal toch strakker.

In de meeste gevallen is de reparatie een doe-het-zelf klus. In gevallen waarin dit niet mogelijk is, winnen wij echter advies in bij een specialist. In sommige gevallen, wanneer de schade omvangrijk is, wordt deze gerepareerd door een paneelklopper. Paneelkloppers kunnen duur zijn, maar met een goedkope tang kunnen carrosseriepanelen worden geknipt en gelast. Het mooie van deze methode is dat alle verbindingen al vlak zijn en het beschadigde deel eenvoudig wordt uitgebreid door het nieuwe paneel over het oude beschadigde deel te centreren. Automa is een uitstekende leverancier van panelen, die kunnen worden bijgesneden tot alle maten en zelfs gaten om de juiste vorm van het paneel te herstellen.

Sommige paneel slaande bedrijven zullen eenvoudig het paneel aan de auto lijmen. In dit geval, wordt het paneel op zijn plaats gehouden gebruikend samenstelling om de convexe vorm te vormen. Een uitzonderlijke methode om panelen vast te maken is een dwarsbalkmethode. Dit is een methode waar de panelen allen aan de auto worden vastgemaakt en dan de randen worden gebogen om een kromme te vormen. Dit zorgt ervoor dat het paneel recht is wanneer de auto rechtop staat. Er zijn nog andere methoden om panelen te bevestigen; deze worden echter aan andere bedrijven uitbesteed voor andere toepassingen.

Bij het paneelslaan wordt de carrosserie van de auto echt “bedraad” in een notendop. In een Junk yard worden allerlei soorten schrootmaterialen naar binnen gehaald en in de rij gelegd. De panelen worden dan met panelen verlijmd voordat er verf op komt. Omdat er nog een aantal onmogelijke verlijmingstechnieken zijn, moet de afwerking van de panelen nog worden gerealiseerd.

Voor meer informatie over de vaststelling van het paneel schade aan uw auto, contact opnemen met niemand minder dan huggedafu.com. hugsafu.com is een prominente Performance lichaam winkel die aangepaste verf service en carrosseriebedrijven creëert.

Lees meer:

Autogarage Middelburg

Garage Middelburg