Gratis stockfoto met auto, bomen, grind

Garantieoverdracht van fabrikant naar consument is een van de belangrijkste redenen waarom mensen een verzekering kopen. Als u om wat voor reden dan ook gebruik kunt maken van de garantie van uw auto van een andere fabrikant, dan is het de moeite waard om die garantie van de dealer te krijgen, aangezien de meeste autofabrikanten meer dan 3 jaar garantie geven op hun auto's.

Hoe kunt u een autogarantie overdragen?

U moet contact opnemen met uw auto garantie bedrijf en vragen of u uw garantie kunt overdragen. U zult moeten aantonen dat u een andere auto garantie of auto garantie heeft om het auto onderdeel over te dragen.

Er zijn een paar manieren om een garantie overdracht te krijgen. U kunt onderzoek doen in het telefoonboek en kijken of ze geen lijst hebben van bedrijven die autogaranties aanbieden. U zou zelf rond kunnen bellen naar verschillende autogarantiebedrijven en vragen of zij autogaranties aanbieden. Dit kan vrij tijdrovend zijn, maar de snelste en gemakkelijkste manier is om het te doen op het internet.

Als u een zoekopdracht online te doen voor auto garanties vindt u een paar bekende namen samen met een aantal niet zo bekend. Delawareautogarantieverzekering heeft heel wat keuzes voor klanten.

U moet uw voertuig gegevens en informatie in te voeren in een vragenlijst van een auto garantie bedrijf. Het zal dan gewoon sorteren alle van de bedrijven die overeenkomen met uw criteria en een lijst van wat ze aanbieden.

Als u graag een aantal van de antwoorden die het heeft opgesomd dan kunt u kiezen uit maximaal drie van de bedrijven en ga naar de verzekeringsmaatschappijen sites om voertuig garantie quotes te krijgen. Het is zo gemakkelijk en probleemloos.

Maar wat als je niet helemaal als het antwoord dat het u heeft gegeven? Ga naar de volgende verzekeringsmaatschappij langs en kijk of ze bieden wat ze hebben vermeld.

Stap drie:

Vervolgens moet je om te controleren wat de polis dekt en welke diensten het biedt. Je moet de stad waar je woont en het voertuig dat u rijdt op te nemen als de dekking zal verder gaan door deze gebieden.

Uw lokale auto verzekeringsagent moet in staat zijn om u te helpen controleren wat het beleid dekt voor uw behoeften. In sommige gevallen kunnen zij in staat zijn om u te adviseren over wat u zou willen doen om ervoor te zorgen dat u gedekt bent.

Ze kunnen ook controleren of de auto garantie bedrijf dat u hebt geselecteerd zal u extra dekking, zoals hulp bij pech onderweg voor een zeer goedkope prijs of een huurauto om u naar huis als de jouwe is niet rijdbaar of in de body shop als gevolg van een lekke band.

Als u geld wilt besparen op het bedrag dat u nu betaalt, hetzij door het hebben van pechhulp of het toevoegen van huurauto verzekering, wilt u misschien zien of de auto garantie bedrijf dat u onderzoekt biedt dit soort van dekking. Het kan heel goedkoop eigenlijk te hebben iemand anders dekking voor het eigen risico dat u nodig hebt als je een lekke band op een drukke snelweg.

Om terug te komen op de kosten van het eigen risico. Als u een auto die wordt betaald voor solide en is ouder dan kun je willen gaan met een hoger eigen risico op uw autoverzekering uitgebreide dekking om jezelf te redden wat geld. De reden is omdat, als de auto is open voor reparatie als je een lekke band, of het lichaam is beschadigd; je zal moeten meer betalen om geld te steken in het voertuig om het te laten repareren.

Wanneer u op zoek bent naar een auto garantie bedrijf, op zoek naar een die in het bedrijfsleven is geweest voor een tijdje. Ga niet met de een die nieuw is en net geopend. ervaring en een goede staat van dienst zijn het belangrijkst.

U moet ook voorkomen dat bedrijven die u vragen om een advocaat te betalen om uw binnen de auto garantie proces te behandelen. tenzij het bedrijf vraagt u om te betalen voor iets meer dan wat redelijk is, is het beter om het bedrijf af te wijzen en over te gaan naar het volgende bedrijf.

endorsement selectie is zeer belangrijk. Gesponsorde links zijn goed maar gewone links sturen u naar bedrijven waar u misschien niet mee te maken wilt hebben.