Auto laten polijsten Zoetermeer

 

Polijsten bestaat uit drie belangrijke stappen: reinigen, polijsten en in de was zetten. Voor een auto is de poetsstap het meest essentieel, omdat je dan voor altijd kunt zien of de auto voldoende met de hand is schoongemaakt. Een lege waterfles of wat sponzen en wanten zijn essentieel voor deze stap. Voordat u de auto gaat schoonmaken, gebruikt u een waterstromingsfilter om te voorkomen dat er vuil en stof in terechtkomt.

Het poetsen is de volgende en de belangrijkste stap. De autowas blijft slechts zo lang zitten als het oppervlak schoon is. Als er nu vuil in komt, brengt het polijstmiddel het vuil terug naar waar het begon. Het moet regelmatig opnieuw worden aangebracht. Autowas beschermt het oppervlak en laat het er van buiten weer glanzend en nieuw uitzien.

De laatste stap is het in de was zetten van de auto. Autowas geeft het oppervlak een heel nieuw uiterlijk. Het maakt het oppervlak mechanisch zeer beschermd en geeft het een fris en glanzend uiterlijk. Voordat u de autowas aanbrengt, moet u de auto goed wassen en vervolgens een handwas gebruiken. Tijdens het waxen van de auto, zorg ervoor dat u het oppervlak van de auto niet verstoren, en gebruik alleen een zachte micro fiber doek voor het aanbrengen. Office wax is niet nodig voor auto noodgevallen; wanneer de auto is gewaxt, laat het aan de specialist van auto WWary.

De auto verdient het om altijd in uitstekende conditie te blijven. Wat betreft detailing, de auto hoeft niet meer in de was gezet te worden na een professionele auto detail. Het gehele oppervlak moet worden gereinigd, gepolijst en in de was gezet. Alleen een microvezeldoek moet worden gebruikt voor het aanbrengen van polish. De polish snijdt alle soorten krassen en het creƫert een dunne laag wax op het oppervlak van de auto die essentieel helpt om krassen te voorkomen die niet erg diep zijn.

Het aanbrengen van polish op het oppervlak van de auto is een lastige klus. Het poetsmiddel moet worden aangebracht met een zachte spons of microvezel-polijstschijf die het beste in de afwerking van de auto naar boven brengt. Het poetsmiddel moet worden aangebracht volgens de aanbevelingen van de fabrikant. Daarom wordt aanbevolen om te beginnen met korrel 320 voor de eerste stap en dan over te gaan naar korrel 400 na de eerste filtering. 320 is de eerste korrelinstelling terwijl 400 de maximale korrelinstelling is. Na de eerste filtering moet het gehele oppervlak worden gereinigd en de spons/ applicator pad ook worden gewassen.

Het volledige proces van polijsten, waxen en detailen van de auto zal tot vier uur in beslag nemen. Het polijstmiddel moet in een cirkelvormige beweging worden aangebracht voor het beste resultaat. De polish zorgt voor een verbluffende afwerking van de auto en gaat langer mee dan de hoog gewaardeerde periode van 12 maanden.

Auto detailing komt van pas wanneer het voertuig jarenlang in onberispelijke staat wordt gehouden. De gedetailleerde auto zal er showroomkwaliteit uitzien en het beste deel is dat er geen lakrisico is zodat de lak op geen enkele manier wordt aangetast. De detailing neemt minder tijd in beslag dan een hoog gewaardeerde detailing entourage maar de resultaten zijn drastisch beter.