Auto laten wrappen

De reden waarom de car wrapping zo populair is, is eenvoudig. Het is een zeer succesvol reclame- en promotiekanaal, en tevens een uniek reclamemiddel. Car wrap is mechanische reclame verhoogt de levensduur en de zichtbaarheid van uw bedrijf. Het hele concept is om uw bedrijf te profileren zonder de kosten van het maken van een geheel nieuw ontwerp voor reclame.

Als u erover denkt uw eigen op maat ontworpen wikkel te maken, denk er dan over na hoe levensvatbaar uw ontwerp is. Als je een volledig nieuw ontwerp aan het maken bent en toch je eigen ontwerp wil maken, moet je zeker deze bronnen overwegen:

– Up Kleuren – Zwart, wit, en bruin zijn zeer moeilijk te vermijden als het gaat om kleuren mengen. Door verschillende kleuren met elkaar te mengen, creëert u een zeer opvallende mix die kan werken als een enkele afbeelding of als een variatie. Uw afbeelding kan ook bestand zijn tegen vervagen door de zon als het is gemaakt van deze drie verfijnde kleuren.

– Canvas Paper – Door Ultratect® Canvas Paper in uw eigen fabriek te houden, verhoogt u niet alleen uw creativiteit en uw kansen op een hoge omzet, maar verlengt u ook de levensduur van uw grafiek. Een gemiddelde levensduur van ongeveer 10 jaar is bewezen door deze fabrikant.

– Gezichten – Dit lijkt op een andere van uw eigen aangepaste auto graphics. Deze technologie is ook van toepassing op vinylbrochures en watermerken. Dit betekent dat u een zeer aangepaste hoes kunt maken die zich ook nog eens onderscheidt van de rest. De hoge mate van zelfexpressie die dit product biedt, kan uw eigen reflectie op uw auto werpen.

– Lamineren – Dit wordt toegepast op papieren brochures en watermerken. Het niveau van zelfexpressie wordt verhoogd door een zelfinktende plaat op papier aan te brengen. Hierdoor ontstaan visueel stimulerende patronen die ook de aandacht trekken.

– Afdichtmiddel – Watermerken hebben vaak te lijden onder kille temperaturen. Ook kunnen ze na verloop van tijd vervagen. Daarom is een zelfklevende folie zo sterk aan te bevelen. Deze hecht zich aan het bedrukte papier en is dus milieuvriendelijk.

Volgens de fabrikant bedraagt de gemiddelde levensduur van een buitenhouder van statische kleefstoffen ongeveer 10 jaar. Maar met de nieuwe revolutionaire Hagu Proidious-lijmen worden ze nu voorbereid op een levensduur die veel langer is dan dat. De Hagu Proidious-lijm beschermt drukwerk gedurende twee tot vijf jaar, afhankelijk van de toepassing. Hij is gemakkelijk aan te brengen op zowel gladde als ruwe oppervlakken en heeft een ongelooflijke flexibiliteit van 50 – 150ulations per square inch (RSI).

Lees meer

Carwrapping