Rijschool Rijswijk

 

Het kiezen van de juiste rijschool aan de Kaap is misschien een van die examens waar je je op hebt voorbereid. Deze keer zul je de rivier oversteken, de heide oversteken niet wetende wat je te wachten staat. Gebruik werkwater voor je oversteek. Vergeet niet je ogen en oren open te houden voor elke vorm van noodhulp uit je directe omgeving. Hoe krijg je je Kaapse opleiding?

Intensieve rijschool op de Kaap is de juiste manier om je rijvaardigheid te verbeteren. Of u nu wilt rijden op de Kaap of in Theeland of Gauteng, de intensieve rijschool zal u helpen de beste manier te leren om watermassa’s en moeilijke toegangswegen over te steken. Of u nu uw tanden in het stuur wilt zetten of uw zenuwen de baas wilt worden, onze intensieve rijschool in Theeland of Gauteng zal u helpen om in een moeilijke situatie te leren rijden. Onze ervaren instructeurs zullen je de hele weg ondersteunen en ervoor zorgen dat je zo goed mogelijk rijdt.line priory rijopleiding

De intensieve rijschool exploiteert rijscholen op de Kaap, dus als je klaar bent om je rijbewijs te halen Er zijn 2 soorten intensieve rijschool op de Kaap

Het eerste type is de 8 uur durende, intensieve rijopleiding. Deze bestaat uit acht trainingsdagen van 4 x 8 uur verspreid over de week, waarvan 2 dagen worden doorgebracht in een voertuig dat voor uw opleiding is ontworpen. Op deze dagen rijdt u ongeveer 400 km voordat u uw leerling-rijbewijs ontvangt. De volgende 4 dagen bestaat uit het vertrouwd raken met uw voertuig, het aanleren van controletechnieken en basis schietvaardigheid. Op dag 4 legt u uw rijexamen af. De volledige 8 uur rijdt u samen met uw instructeur, vriend of familielid in een “controle”-voertuig, afhankelijk van uw behoeften.

Het tweede type intensieve rijopleiding is de 4-uur durende intensieve rijopleiding met weinig lesuren. Tijdens de 4 uur durende intensieve rijopleiding, zal u in staat zijn om slechts ongeveer 24 uur tussen uw lessen te gaan. U zult in staat zijn om te gaan binnen de grenzen van een normale werkweek en genieten van de vrijheid van het rijden rond de rij-cursus gebied. De meeste dagen zal betrekken in het rijden wiel voor ongeveer 20 minuten van elke training dag. Op deze dagen krijgt u voornamelijk schriftelijke lessen en oefent u uw rijvaardigheid. Op de laatste 2 dagen heeft u een rijtest van een uur onder toezicht van uw rijinstructeur in een omgeving met weinig vertrouwen.

Vertrouwen en deskundigheid bij het versnelling rijexamen

De IHD vereist dat je een rijexamen aflegt in 8 tot 10 uur. Je hoeft niet bang te zijn voor de IHD. Het is hetzelfde als het rijexamen dat je moet afleggen. Het is een soort van ‘hou je vast’ rijexamen. Het gaat om je vermogen om te rijden, parkeren, gas te geven, en te onderhandelen over uitritten en gevorderde uitzichten. Als u met succes kunt optrekken tot ongeveer 100 km/u in de 4e en 5e versnelling zonder volledig tot stilstand te komen, zonder de koppeling overmatig te gebruiken en met een goede controle over het voertuig, bent u klaar om uw rijexamen af te leggen. De IHD vereist dat u uw parkeervaardigheden verbetert en u kunt hieraan werken door dozen in uw buurt te gebruiken om oefenvangsten op te zetten.

Wat mee te nemen naar een rijexamen

De IHD eist dat u in het bezit bent van een geldig rijbewijs. U moet ons ook een verouderd kleurendiploma kunnen voorleggen en bewijzen dat u een verstandig bestuurder bent. Indien meer dan één auto op naam van dezelfde persoon staat, moet deze ons ook de ontvangstbewijzen ter ondertekening voorleggen.

Rij-instructeurs van de Kaap

Wij hebben 3 rij-instructeurs die opereren vanuit Gansbaai met een team inclusief een Dryweather Control specialist, 1000 uur begeleiding op de weg, die 6 landen bestrijkt, om de meest probleem-gevoelige bestuurders te helpen. Dit alles is beschikbaar voor 1/3ibu vergoeding. De prijzen voor rijlessen zijn inclusief alle onkosten en inclusief lessen, wegenbelasting, een dag geldige theorie test, levering en GPO. .