Car audio system

 

Busje brainstormen is een idee dat door de meeste autoliefhebbers wordt uitgelachen, maar dat wonderen doet. Het idee is gewoon te gek. Probeer het en je zult nooit meer vergeten worden.

Onze winkel bestaat uit vier zones. In de eerste zone vindt u alle car audio-apparatuur van de hoogste kwaliteit. Deze zone bestaat uit een twaalftal verschillende elektronische systemen. U vindt er CD-spelers, versterkers, Dolby, Yamaha, USB, uitgangen of poorten, surroundsystemen, subwoofers, allerhande homecinema-, TV- en DVD-systemen. In totaal zijn dat maar liefst vierentwintig systemen.

De tweede zone heeft alle uitstekende car audio systemen. In tegenstelling tot de eerste, hebben deze tot acht digitale surround sound luidsprekers. Ze bevatten ook een iPod Docks aansluiting. Deze luidsprekers hebben een redelijke prijsklasse. Zoals u zult zien, zijn er redelijke prijzen en een aantal goede kwaliteit car audio-systemen.

Zone drie bestaat uit ons geluidssysteem. Over het algemeen bestaat deze uit een geluidsveld van vier digitale surround sound luidsprekers en een subwoofer. Als u een budget heeft zult u blij zijn met de goedkope systemen die wij aanbieden. Over het algemeen hebben ze niet veel fancy features, maar ze zijn wel in staat om goed geluid te produceren.

De vierde zone bestaat uit 650 watt en surround sound mixers. Ze produceren het beste geluid op elke auto. Als u op zoek bent naar een geavanceerde audio-systeem in staat is het produceren van uitgezonden signalen die Aftermarket of Street gemakkelijk plug n play in uw systeem. Dit vereist araidous hoeveelheid ingewikkelde installatie. Dit is iets wat je in als je op zoek bent naar een functie rijk systeem, maar met een redelijke prijs. In totaal zien we zo’n zestien 80 cm systemen op een 80 cm systeem.

De laatste zone is het systeem met 1000 watt geluid. Er zijn verschillende 1200 watt annulering en surround, Dolby Pro Logic II, lossless compressie, vertraagde compressie. Het duurste systeem dat wij in onze winkel hebben is het systeem met platina. Dit is een systeem met veel mogelijkheden dat voordelen biedt op het gebied van prijs, mogelijkheden en geluidskwaliteit.

In totaal zien we zo’n vierentwintig digitale surround sound-systemen op een LP en een compact disc-systeem. De nadruk ligt op de productie van het beste geluid op elk audiosysteem.

Belangrijk voor een succesvolle pre-productie van systemen is dat de producent een concept van zijn systeem moet kunnen geven. De producent moet zich voorstellen welk geluid hij wil horen, waar hij de luidspreker zal plaatsen en hoe hij een bediening op het systeem zal inbouwen.

Dankzij professionele geluidstechnici krijgt de producent al het geluid precies het systeem dat het beste bij zijn of haar auto past. In sommige gevallen zijn er strikte afmetingen van de ruimte vereist door autofabrikanten en zijn uitgangen moeilijk. In dit geval kan de producent een bezoek brengen aan de fabriek of een dealer van de auto. Als een producent geluk heeft, werkt hij met een groep die een soortgelijke auto of zelfs een identiek model bezit. In vele gevallen (vooral indien de producent een hobbyist is) zal hij in de fabriek een goed systeem vinden met afmetingen die perfect aan zijn eisen voldoen.

Samenvattend kunnen we zeggen dat technologie en apparatuur die met geluid te maken heeft (versterkers, pedalen, koptelefoons, luidsprekers enz.) duur is. Begrijpen hoe je deze apparatuur moet gebruiken is goedkoop. De stap voor stap productie (gebouwd met de hulp van een producersteam van ervaren vakmensen) is ook betaalbaar (met zorg gebouwd in één fabriek in één land) en bevat alle nieuwste snufjes (Busy system for unusual production). De prijzen voor systemen kunnen nog verder worden verlaagd met de toenemende beschikbaarheid van online winkels.

Lees meer:

Multimedia auto

Inbouwservice auto